تشيز كيك المارس
منقووووووووووووول لعيونكن
يلا نبدأ
المقادير:
كيك بيتي كروكر بالشكلاته
2حبه بيض
2قشطه
1ظرف دريم ويب
1ظرف كريم كراميل
3مارس الكبير
ربع اصبع زبده
1 فليك او بشر جالكسي للزينه
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
الطريقه
القاعده:
نضع خليط الكيك في وعاء مع بيضتين ونصف فنجان زيت مع واحد كوب وربع ماء
ويخلط جيدا بالمضرب
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
بعدين نضع نصف الخليط في صينيه وسط
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
بعدين ندخل الصينيه الفرن لين ماينضج الكيك ونختبر نضجه بوخزالكيك بعود الاسنان
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
بعدين نترك الصينيه ع جنب
ونعمل الطبقه التانيه :
نضع في وعاء طرف الدريم ويب والكريم كراميل وعلبه قشطه
ونخلطه جيدا بالخفاق المضرب لين يسيرو كريمه وطبعا لونها تقريبا اصفر
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
بعدين نضع الخليط فوق الكيك
وندخلها الثلاجه لحد ماتتماسك الكريمه
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
بعدين نعمل الطبقه الثالثه :
نضع 3 مارس مع ربع اصبع زبده في حمام مائي
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
نقلبه لين مايسيح تمام
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
بعدين نضع فوق الشكلاته علبه قشطه
ونقلبه تمام
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
بعدين نخرج الصينيه من الثلاجه
ونضع الشكلاته على الوجه برفق عشان ماتخرب الطبقه التانيه
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
يفتت الفليك او يبشر الجالكسي على الوجه
ويدخل الثلاجه لحد ماتتماسك
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
بعدين خرجو الصينيه وقطعوها
وهذا شكلها في النهايه لاتضحكو
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
هنا وعافية
عفوا ,,, لايمكنك مشاهده الروابط لانك غير مسجل لدينا [ للتسجيل اضغط هنا ]
وبس ان شاءالله تعجبكم الطريقه